RUTER OG DISTANCER

MINITRI

Danmarks største triatlonfestival for børn i alderen 6-13 år

8. september 2019, Rundforbi Stadion, Egebækvej 111, Nærum

Ruter og distancer

MINITRI tilbyder tre distancer. Aldersgrupperne overlapper med ét år dvs. at børn på 8 år kan vælge at gennemføre Grøn eller Blå distance, børn på 10 år kan vælge at gennemføre Blå eller Rød distance. :

 

  • Grøn distance: 6-8 år (Svømning 25 m, Cykling 2 km, Løb 1 km)
  • Blå distance:    8-10 år (Svømning 100 m, Cykling 4 km, Løb 2 km)
  • Rød distance:  10-13 år (Svømning 150 m, Cykling 6 km, Løb 3 km)

Svømningen afholdes i Rundforbihallens bassiner. Grøn distance foregår på lavt lunt vand. Blå og Rød distance foregår i Rundforbihallens 25 m bassin. Der vil være livreddere og hjælpere for at sikre at sikkerheden er i top. Som tilskuer kan man se med gennem Rundforbihallens store vinduespartier ind mod svømmehallen.

Cykelruten er runder a 2 km på bred aflukket vej (Egebækvej). Der står hjælpere på hele ruten og der vil være opsat adskillelse mellem de to kørerretninger. Som tilskuer vil være muligt at følge med langs ruten fra fortovskanten.

Løberuten er primært på grussti og foregår på aflukket vej bag Rundforbihallen. Der vil være hjælpere på hele rute til at vise vej og heppe.


Løberuten afsluttes på Rundforbi Stadion hvor der vil være musik, målport og tilskuerpladser. Som tilskuer vil det være muligt at følge med fra tilskuerpladserne på stadion.